Personal

 

Lollo, förskollärare och förskolechef
- Ena stunden bygger jag en raket. I nästa stund sammanställer jag läsårets systematiska kvalitetsarbete. Däremellan läser jag gärna för barnen och alla mejl jag får, håller koll på skollagen och spelar spel. Ser till att vi följer läroplanen och att alla trivs, barn som vuxna.

Josefin, barnskötare
- Att få finnas i leken, i pedagogiken, i pysslet, i uteleken, i barnens utveckling och vardag här på Våga Gård. Att få skratta och ha roligt tillsammans och få vara en trygg famn när det behövs.

 

 

 

 

 

Susanne, förskollärare

- Jag önskar att få vara en länk i barnens utveckling och undersökande. Jag hoppas vara den den trygga ledare som barn behöver för att förstå sig själva och den omvärld de möter. Jag hoppas att det kan ske med glädje, lyhördhet och en ömsesidig respekt för de människor vi är.

 

 

 

 

Gunnel, förskollärare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malin, barnskötare och resurs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marie, förskollärare

- Jag gillar att ta med barnen på äventyr i naturen, jag vill vara medforskare när vi lagar mat över öppen eld eller letar pysselmaterial i skogen. Vi är ofta i ateljen där vi skapar tillsammans i olika material som papper, tyg, lera och färg. Lugn och ro är något vi eftersträvar på fritids på Våga Gård.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ricard, kock

Det är Ricard som utav matpyramider och kostcirklar planerar och lagar frukost och goda luncher åt oss varje dag. Gröt, yoghurt, hembakat bröd, grönsaker, husmanskost och nyare rätter har givna platser på Våga Gårds meny. Ganska ofta blandas slamret från grytorna och motorn från bakmaskinen med hårdrocksmusik. Ricard är den längsta och snällaste kock vi vet.